Yhteystiedot

Kuntokeskus
Riihimäki

Teollisuuskatu 24
11100 Riihimäki

Puh. 045-117 3570

asiakaspalvelu@kuntokeskusriihimaki.fi

Laskutus
Paperilaskut

Teollisuuskatu 24
11100 Riihimäki

Nimeni: Anni Lindsten

Vastuualueeni kuntokeskuksessa: Kuntokeskusvastaava. Olen Kuntokeskuksen hengetär, vastaan viihtyvyydestä, siisteydestä ja asiakaslähtöisestä palvelusta sekä päivittäisten juoksevien asioiden hoitamisesta. Lisäksi toimin personal trainerina, kuuntelevalla ja kannustavalla otteella.

Kolme vahvuuttani: Huumorintaju, tehokkuus ja myötätuntoisuus.

Parasta työn ulkopuolella: Perhe, ystävät ja arjen pienet asiat. Omaa aikaa otan suuntaamalla Les Mills -virtuaalitunneille, hierontatuoliin tai salille.

Tavoitteeni: Välittää hyvää fiilistä Kuntokeskus Riihimäessä ja tarjota aina erinomaista asiakaspalvelua.

Lisäksi tavoitteeni on olla paras versio itsestäni eli kehittyä jatkuvasti fyysisesti ja psyykkisesti. Itsensä tunteminen, kuunteleminen ja elämän eri osa-alueiden kokonaiskuormituksen hallinta ovat avainasemassa kehon ja mielen tasapainossa. Lempisanani on muuten balance!

Nimeni: Ari Pitkänen

Vastuualueeni kuntokeskuksessa: Yrittäjä / talous. Vastaan asioista joita Anni ei ehdi tekemään, toisin sanoen en paljostakaan, mutta tiukan paikan tullen olen Annin apuna, jotta asiat salilla saadaan rullaamaan mahdollisimman hyvin.

Kolme vahvuuttani: Huumorintaju, ulospäinsuuntautuneisuus.

Parasta työn ulkopuolella: Harrastan monipuolisesti liikuntaa, pidän uusista haasteita liikkumisen suhteen, tavoitteena nauttia liikkumisesta liikkumisen itsensä takia, ei tulosten, ja vaikkakin ajoittain kilpailuhenkisyys vie voiton tämä on jotain mitä toivoisin jokaisen liikkujan löytävän!

Tavoitteeni: Haluan, että Kuntokeskus Riihimäki on jatkossakin mukava paikka treenata. Tavoitteenani on pitää salimme rentona ja helppona paikkana tulla treenaamaan. Haluan kehittää salimme palveluita yhä monipuolisemmaksi ja samalla haluan itsekin kehittää omaa liikunta-alan osaamistani.

Nimeni: Pauli Reinikainen

Vastuualueeni kuntokeskuksessa: Yrittäjä / viestintä, markkinointi ja valmennukset. Jos luet esimerkiksi blogikirjoituksiamme, ne ovat käsialaani:)

Kolme vahvuuttani: Maastaveto, viestintä ja tehokkuus.

Parasta työn ulkopuolella: Liikunnalliset harrastukset kuten kuntosalitreeni, ulkoilu ja talvisin avantouinti. Olen viime aikoina innostunut myös snookerin pelaamisesta ja tavoitteena on päästä pitkän tauon jälkeen tenniskentälle.

Tavoitteeni: Mielestäni asiakaspalautteisiin pitää vastata nopeasti ja pyrin olemaan tässä jatkossa yhä nopeampi. Tiedän vuosikausia eri saleilla treenanneena, että pienikin asia saattaa olla asiakkaalle iso juttu, jos siihen ei reagoida. Siksi pidän tärkeänä, että Kuntokeskuksessa otetaan asiakkaiden palautteet tosissaan.

Yrittäjyys opettaa joka päivä jotain uutta. Henkilökohtainen tavoitteeni on kirjan kirjoittaminen ja jonkin uuden taidon oppiminen lähivuosina. Pidän yhä tärkeämpänä palautumisen merkityksen tunnistamista ja rauhoittumista arjen kiireiden keskellä. Kehoa kannattaa totta vie kuunnella!

-The secret of getting ahead is getting started.
Mark Twain