Kirjaudu sisään ostaaksesi tuotteita verkkokauppamme kautta.

10 kerran kortti (jäsen)

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Voimassa 3 kuukautta. Ostettavissa jos sinulla on jo avainkortti ennestään.

49,90 €


10 kerran kortti (uusi asiakas)

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Voimassa 3 kuukautta. Jos olet uusi jäsen, eikä sinulla ole vielä avainkorttia.

49,90 €


24/7 vuosikortti

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Määräaikainen sopimus, voimassa yhden vuoden.

299,00 €


24/7- jäsenyys

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Voimassa toistaiseksi 30 päivän irtisanomisajalla.

29,90 €


Core & Liikkuvuus -kurssi

Vahvista keskivartaloa ja lisää liikkuvuutta. Tunnilla tehdään monipuolisesti keskivartaloa vahvistavia liikkeitä sekä liikkuvuutta lisääviä harjoituksia. Keskivartalon lihakset vaikuttavat mm. ryhtiin. Hyvä liikkuvuus parantaa suorituskykyä ja pienentää loukkaantumisriskiä. Hinta 81€/hlö. Treeniryhmä kestää 7 viikkoa. Maksutapoina käyvät kortti, laskutus, Smartum, E-Passi ja Edenred. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä Kuntokeskus Riihimäelle. Ilmoittautuminen viimeistään la 14.11. asiakaspalvelu@kuntokeskusriihimaki.fi

81,00 €


Päiväkortti-jäsenyys

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön arkipäivisin klo:00.00-15.00. Voimassa toistaiseksi 30 päivän irtisanomisajalla.

19,90 €