Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin
kuntosaliharjoittelusta korona-aikana

Vallitseva tilanne herättää asiakkaidemme keskuudessa ymmärrettävästi kysymyksiä kuntosaliharjoittelusta. Kokosimme vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Onko kuntosalinne vielä auki?

Kyllä on. Treenaamaan pääsee edelleen 24/7 ja asiakaspalvelumme on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 16-18 välisenä aikana. Palvelemme myös puhelinnumerossa 045 117 3570.

Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista somekanavissamme sekä asiakaskirjeitse sähköpostilla.

Mitä Kuntokeskus Riihimäki tekee lisätäkseen hygieniatasoa?

Kuntokeskus Riihimäki tekee kaikkensa, jotta harjoittelu on mahdollisimman turvallista myös korona-aikana. Olemme viime aikoina tehostaneet tilojen siivousta ja laitteiden puhtaanapitoa.

Olemme hankkineet desinfiointispraypulloja ja käsidesipulloja (viimeksi 17.3.2020) Tuotteiden kohdalla haasteena on ollut rajallinen saatavuus, jonka uskomme paranevan, kun valmistajat alkavat hiljalleen sopeuttaa tuotantoa vastaamaan suurta kysyntää.

Saippuaa löytyy kuntosalipuolen vesipisteeltä. Pyydämme ilmoittamaan, jos saippua pääsee loppumaan, jotta voimme välittömästi tuoda lisää tilalle.

Onko salilla näkyvillä hygieniaohjeistus asiakkaille?

Kyllä. Olemme ohjeistaneet asiakkaitamme blogissamme. Samat hygieniaohjeet löytyvät salilta useammasta paikasta paperille tulostettuna. Toivomme, että asiakkaat keskittyvät käsihygieniaan ja pesevät kätensä ennen ja jälkeen harjoittelun.

On ollut ilo huomata, että osa asiakkaistamme käyttää varsin aktiivisesti desinfiointiainetta laitteiden puhdistamiseen käytön jälkeen.

Tarjoatteko vaihtoehtoja salitreenille?

Olemme aloittaneet jäsenillemme maksuttomat ulkotreenit. Ne järjestetään Kuntokeskus Riihimäen takaoven puoleisella piha-alueella tiistaisin ja perjantaisin klo 18-18.45. Treeneissä noudatetaan seuraavia sääntöjä:

  • Ryhmän enimmäiskoko on 10 henkilöä.
  • Treeneissä käytetään (pitäväpintaisia) käsineitä (esim. nahkakäsineet).
  • Jokaisen osallistujan välillä on 2 metrin ”turvaväli”.
  • Kipeänä tai oireisena ei saa tulla treenaamaan.

Tarjoamme lisäksi maksuttomat Les Millsin jumppatunnit kahden kuukauden ajan. Les Mills on avannut erillisen verkkosivuston, johon on striimattu eripituisia treenipätkiä. Kaikkiaan videota on 95. Treeneihin pääset käsiksi täältä.

Ohjeet kotitreenien käyttöön:

Klikkaa sivuston pudotusvalikosta  ”click for more”, jolloin valittavina olevat treenit tulevat esiin. Palvelu ei vaadi kirjautumista. Sinun ei tarvitse muuta kuin valita haluamasi treenivideo ja painaa Play.

Jatkuvatko pt-palvelut normaalisti?

Kyllä. Valmennuksia voi varata entiseen tapaan ja valmennus voidaan toteuttaa myös ulkona. Valmentajia on ohjeistettu pitämään turvaetäisyys asiakkaaseen.