Uusi kuntokeskusvastaava Jenni esittäytyy!

Kuka olet ja mistä tulet?

Hei, olen Jenni! Supliikki ja notkea, pohjalaiset juuret omaava, nykyään Uudellamaalla vaikuttava, positiivinen ja iloinen naishenkilö.

Millainen liikkuja olet?

Tykkään liikkua monipuolisesti ja hyvässä seurassa. Voimailu ja kaikenlainen raudan kanssa vääntäminen on lempipuuhaani. Liikkuvuutta yritän pitää yllä vähän joka päivä ja pidän aidosti kaikenlaisesta liikkuvuusharjoittelusta. Ennen vedin paljon ryhmäliikuntaa, mutta nykyään nautin, kun voi kyykätä jalat turvoksiin, eikä tarvitse miettiä, että nouseeko jalka seuraavana päivänä sivupotkuun oman korvan korkeudelle. Monasti se kinttu sinne nouseekin, mutta siitä asiasta ei tarvi niin sanotusti enää ”ressata”.

Perheen kanssa metsässä samoilu ja luonnon helmassa henkistyminen toimii hienosti vastapainona toistojen ja painojen laskemiselle. Yritän tietoisesti näyttää positiivista mallia liikuntaa kohtaan omalle neljävuotiaalleni innostuen spontaanista painista olohuoneen matolla ja lähtemällä aina mukaan hippaleikkiin tai järkätä metsäretken, kun lapseni hoksaa sellaisia pyytää.

Lapsena ja nuorena tuli harrastettua kaikenlaisilla teuraalta pelastetuilla polleilla hyvin rennolla meiningillä siskojen kanssa. Jossain vaiheessa teini-iässä isosiskon kanssa kuvioihin tuli juoksu, puntti, spinning ja Les Mills -jumpat. Oma ryhmäliikuntakärpänen puraisikin nuorena tyttönä pohjalaisen, silloinkin jo aikuisen naisen ikään ehtineen supernaisen jumpissa. Puremaa pahensi ohjaajan sopivasti tunnin jälkeen esittämä kehu lyöntitekniikoistani. BodyCombat onkin ollut lempituntini siitä lähtien, ja edelleen välillä tulee käytyä sekoilemassa Combat-tunnilla.

Mikä on taustasi liikunta-alalla?

Vaikutan liikunta-alalla nyt 13. vuotta. Suhtaudun edelleen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen intohimoisesti. Olen toiminut liikunnan kaikilla sektoreilla ja arvostan työtä, jota eri toimijat tekevät terveyden sekä hyvinvoinnin edistämisen parissa. Teen myös mieluusti yhteistyötä liikunta-alan sekä muiden alojen toimijoiden kanssa. Yhteistyössä on voimaa! Parikymppisen jumppahirmun mustavalkoisuudesta on saavuttu seesteisempään parinkympin paremmalla puolella sijaitsevaan vaiheeseen, jossa ymmärrän ihmisten erilaisia elämäntilanteita ja ihmiseloon kuuluvia paineita hyvin paljon paremmin. Tämä on tuonut ymmärrystä ja joustavuutta toimintaan, joista molemmista on tietysti rutkasti hyötyä, kun toimitaan ihmisten kanssa.

Mikä sai sinut kiinnostumaan kuntokeskusvastaavan työstä?

Ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttaminen sekä oman mukavan yhteisön etsiminen olivat agendalla miettiessäni, mitä isona aion tehdä. Tykkään olla ihmisten parissa ja olen aidosti kiinnostunut auttamaan ihmisiä. Kuntokeskusvastaavan työssä nämä kaikki yhdistyvät hienosti. Itse asiassa minulle sopisi hyvin, jos titteli olisi Heimopäällikkö!

Mikä on parasta Kuntokeskus Riihimäessä?

Lämmin ja välitön tunnelma sekä aitous, joka tuli esiin heti alusta saakka Elinan haastatellessa minua ja tavatessani muut Kuntokeskuksen tyypit sekä asiakkaita. Hyvät treenipuitteet ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivat palvelut ja fasiliteetit ovat Kuntokeskus Riihimäen ehdoton plussa. Tuntuu, että täällä on onnistuttu luomaan fiilis, että jokainen voi kuntotasoon ja tavoitteisiin katsomatta tulla osaksi yhteisöä.

Mitkä ovat terveisesi Kuntokeskus Riihimäen asiakkaille?

Toivon voivani olla teille henkilö, jonka takia on kiva tulla salille! Toivotan kaikki tervetulleeksi jutskailemaan ja hihasta saa nykäistä, jos tarvitsee jeesiä tai kokee, että voisin jotenkin avittaa jossain Kuntokeskus Riihimäen ydinosaamiseen liittyvissä asioissa tai vähän niistä ohi menevissä asioissakin saa koittaa, että olisiko minusta apua. Ja vaikkei olisikaan varsinaista asiaa, niin aina voi morjenstaa ja kertoa vaikka kuulumisensa.

Mikä on tavoitteesi työssäsi kuntokeskusvastaavana?

Ylläpitää ja parantaa, jos mahdollista, hyvää tunnelmaa ja edistää yhteisön hyvinvointia sekä viihtyvyyttä. Tämä ohjaa kaikkea tekemistäni.

Mitä uutta tuot mukanasi Kuntokeskus Riihimäen toimintaan?

Tuon oman persoonani tällaisenaan ja panostan ihmisten viihtyvyyteen. Kuuntelen herkällä korvalla toiveita ja mahdollisia murheita, joihin pystyn vaikuttamaan. Koitan saada jokaisen tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja itsensä osaksi meidän yhteisöä. Keskusta on tarkoitus kehittää ja asiakas on aina keskiössä kehitystyössä, koska ihmisillehän tätä paikkaa pidetään avoinna ja kehitetään.

Milloin sinut voi tavata Kuntokeskuksella?

Olen Kuntokeskuksella maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-19.

Mitä jäi kysymättä?

Jos olisin joku voimailuliike niin mikä olisin? Ehdottomasti leuanveto lisäpainoilla.