Toiveemme sinulle, hyvä asiakkaamme

Hyvä asiakkaamme,

Kuntokeskuksemme on auki.

Kuntokeskusten toimintaa ja aukioloa koskeva laki 58g on ollut eduskunnan käsittelyssä. Laki ja sitä koskeva muutos/tarkennus on hyväksytty ja laki astuu voimaan 31.3.2021.

Lain hyväksyminen ei kuitenkaan vielä tarkoita kuntosalien sulkemista, vaan lopullisen päätöksen ja ohjeistuksen antaa paikallinen Aluehallintovirasto eli AVI.

Näin ollen kuntosalit, Kuntokeskus Riihimäki mukaan lukien, jatkavat toimintaa nykyisten rajoitusten puitteissa, kunnes toisin AVI:n toimesta määrätään. Tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi.

Käytössämme on edelleen Vello-ajanvarauskalenteri, minkä lisäksi panostamme hygieniaan ja siivoukseen erityisen huolellisesti. Yhdessä, käsihygieniasta ja turvaväleistä huolehtien pystymme tarjoamaan kaikille turvallisen liikkumisympäristön.

Haluamme korostaa, että jokainen jäsen on meille kullanarvoinen tässä vaiheessa, ja olemme äärimmäisen kiitollisia jokaisesta, joka pystyy jatkamaan jäsenyyttään normaalisti.
Yhteistyöllä varmistamme, että meillä on jatkossakin mahdollisuus liikkua ja huolehtia terveydestä Kuntokeskus Riihimäessä. Tarvitsemme nyt Sinun tukeasi.

Tuesta, ymmärryksestä ja jäsenyydestäsi kiittäen,

Kuntokeskus Riihimäen yrittäjät
Elina, Lassi, Pauli ja Jarkko