Tämän takia kesä on oivallista aikaa kuntosalitreenille – 5 syytä

Tämän takia kesä on hyvää aikaa treenata kuntosalilla

Kesällä kuntosalilla on väljempää treenata. Kuva: Pexels

Helle on hellinyt suomalaisia kuluneen kahden viikon aikana. Olemme iloisia, että samaan aikaan moni asiakkaamme on löytänyt kuntosalille! Olemme panostaneet alkukesän aikana kuntosalin tilojen viilennykseen ja tästä onkin tullut hyvää palautetta.

Kesälläkin kannattaa treenata salilla, jos ei muuten niin vaikka hellekelien vastapainoksi! Kokosimme joitakin syitä, miksi juuri kesä on otollista aikaa salitreenille.

  1. Kesällä kuntosalilla on tilaa. Tammikuun ruuhkat ovat taakse jäänyttä elämää. Kesällä laitteisiin ei tarvitse jonottaa!
  2. Kesällä valmennuksen voi saada edullisemmin kuin talvikaudella. Kuntokeskus Riihimäki tarjoaa kesäkuun ja heinäkuun aikana personal trainer -paketit 10 prosentin alennuksella!
  3. Kesällä salilla on viileää. Ainakin meillä! Tiloissamme pöhisee useampi ilmalämpöpumppu ja säädämme niiden tehoa säiden mukaan.
  4. Kuntosaliharjoittelu pitää kesäkilot kurissa. Jos treenaat läpi kesän, olet paremmassa kunnossa, kun palaat arkeen.
  5. Terveellisten elämäntapojen noudattaminen helpottuu. Kun treenaat kuntosalilla myös kesällä, pysyt helpommin kiinni terveellisissä ruokatottumuksissa. Moni treenaaja tietää, että harjoittelutauko voi näkyä ikävällä tavalla ruokatottumuksissa.

Tervetuloa maksuttomalle tutustumistreenille Kuntokeskus Riihimäkeen!