Siitä se idea sitten lähti: Kuntokeskuksen tarina jatkuu, tervetuloa tutustumaan!

Kuntokeskus Riihimäki on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2018. Emme siis ole vielä vanhoja, mutta vauhtia on riittänyt kuin kävelemään opettelevalla pienokaisella!

Kuntokeskuksen idea lähti perustajaosakkaan Hannu Mäkelän ajatuksista tarjota kaupunkilaisille helposti lähestyttävä ja matalan kynnyksen kuntosali, joka palvelisi tavallisia kuntoilijoita.

Kuntokeskus toi myös jotain aivan uutta kaupunkilaisten liikuntatarjontaan: virtuaaliset jumpat. Vielä pari vuotta sitten virtuaalijumpat olivat monelle vieras asia. Sen jälkeen on kuitenkin tullut selväksi, että virtuaalijumpat ovat tulleet jäädäkseen. Varsinkin korona-aikana ne tarjoavat tervetulleen vaihtoehdon turvalliseen harjoitteluun.

Alusta alkaen perustajien mielessä oli tarjota myös mahdollisuus rentouttavaan hetkeen treenisession lomassa. Nykyisin Kuntokeskuksesta löytyy kokonaan oma huoneensa rentoutumiseen. Sen vetonaulana on nykyaikainen hierontatuoli, joka tarjoaa hieronnan aikana myös oman mielimusiikin kuuntelemiseen. Tämäkin etu, jota ei löydy ihan joka salilta.

Olemme halunneet olla alusta alkaen lähellä asiakkaitamme. Tämä tarkoittaa mahdollisimman henkilökohtaista palvelua ja nopeaa reagointia asiakkaiden yhteydenottoihin. Ihan aina emme mekään ole tässä onnistuneet, mutta taatusti yritämme parhaamme. Palvelu on meille yksi yrityksen kulmakivistä ja tämä kehitystyö on käynnissä.

Vuosien mittaan olemme kokeneet hienoja hetkiä asiakkaidemme parissa. Pikkujouluissa, lukuisissa avoimien ovien päivissä ja maksuttomissa treenitapahtumissa. Vaikka tarjoamme edullisen kuukausijäsenyyden, olemme halunneet tarjota sen päälle myös muita etuja. Kuten alennuksia useissa Riihimäen paikallisissa yrityksissä, mainittakoo vaikkapa Parturi Takku, Kahvila Fenix ja ravintola Naa’s Thai.

Liikunnalla on korona-aikana suurempi merkitys hyvinvoinnillemme kuin koskaan. Jotta kestämme vaikean ajan yli, on tärkeä pitää huolta omasta jaksamisesta. Liikunta on tässä kokonaisuudessa yksi tärkeä palanen. Se auttaa ylläpitämään  myös henkistä hyvinvointia.

Toivomme, että onnistumme jatkossakin tarjoamaan helpon ja mutkattoman tavan parantaa hyvinvointiasi. Parasta on ollut kuulla asiakkailtamme, että liikunnan aloittaminen on meillä helppoa. Tämä on meille kultaakin arvokkaampi palaute.

Kehitämme toimintaamme parhaillaan koko henkilökunnan ja omistajien voimin. Tulossa on jotain ihan uutta jäsenyysrintamalla.

Nähdään Kuntokeskuksella!