Pysy kunnossa, osta edullinen kesäpassi – Maksuttomat ohjatut treenit käynnistyvät!

Kuntokeskus Riihimäki

Kuntokeskus Riihimäen kesäpassi on myynnissä!

Fyysisestä kunnosta kannattaa pitää huolta myös kesällä! Kuntosalilla kesä on oivaa aikaa, sillä ruuhkat ovat poissa ja ilmastoidulla salilla pääsee hengähtämään helteisten päivien kuumuudesta. Kuntokeskus Riihimäen neljä ilmalämpöpumppua takaavat mukavat treeniolosuhteet myös kesäkuumalla! Toukokuussa salillemme saapuu uusi Hoistin vaakaprässi, jota kannattaa tulla kokeilemaan! Kyseessä on ainoa laite lajissaan Riihimäellä.

Kesällä kannattaa panostaa myös ulkoliikuntaan. Erilaiset ulkoliikuntapaikat kutsuvat liikkumaan myös Riihimäellä. Kuntokeskus Riihimäki tarjoaa jäsenilleen kesän aikana useita maksuttomia ohjattuja ulkotreenejä. Treenit käynnistyvät kesäkuun alussa yhdistetyllä porrasjumpalla ja ulkokuntopiirillä Riihimäen keskuspuiston kuntoportaissa.

Mikä parasta, tarjoamme tänäkin vuonna uusille asiakkaille tarkoitetun edullisen kesäpassin, jolla harjoittelet kolme kuukautta vain 75 eurolla. Kesäpassi on myynnissä toukokuun ajan ja treeniaika käynnistyy ostohetkestä. Voit ostaa kesäpassin verkkokaupastamme tai käymällä asiakaspalvelussamme.

Liikunnallista kesää ja hyviä treenejä kaikille!