Mikä ihmeen Kuntokeskus Riihimäen heimo?

Kuva: Pexels

Jos seuraat tiiviisti Kuntokeskus Riihimäen Facebook-sivua, olet saattanut huomata, että olemme perustaneet oman Heimo-sivun. Mistä oikein on kyse?

Kyselimme äskettäin asiakkaidemme mielipiteitä toiminnastamme. Siitä, missä olemme onnistuneet ja missä on kehitettävää. Yhteisöllisyyden lisääminen nousi vastauksissa yhtenä toiveena.

Kävimme toiveita läpi ja lisäsimme useita kehityskohteita kuluvan syksyn toimintasuunnitelmaamme. Yksi ensimmäisistä toimenpiteistä oli Kuntokeskus Riihimäen heimon perustaminen Facebookiin.

Moni ei kaipaa yhteisöllisyyttä vaan nauttii omasta rauhasta salilla ja sen ulkopuolella. Osalle yhteisöllisyys on kuitenkin tärkeää ja tähän me pyrimme nyt vastaamaan.

Uuden kuntokeskusvastaavamme Jennin sanoin: Nähdyksi ja kuulluksi tuleminen on yksi perustarpeistamme ja luo meidät siksi, mitä syvällä sisimmässämme olemme. Kaipaamme tukea muilta ja mikä parasta, jos mielipiteitämme ja toiveitamme kuunnellaan.

– Haluamme Kuntokeskus Riihimäessä edistää kaupunkilaisten terveyttä monin eri tavoin. Yhteisöllisyyden lisääminen on yksi näistä tavoista. Tutkimusten mukaan yhteisöllisyys edistää terveyttä. Jokainen voi osallistua haluamallaan tavalla yhteisön rakentamiseen. Toisaalta jokaisella on myös oikeus olla itsekseen, Jenni kertoo.

Suljettu FB-ryhmä helpottaa kaksisuuntaista kommunikointia ja asioista tiedottamista.

– Toivomme, että asiakkaamme ilmoittaisivat matalalla kynnyksellä kehitysideoistaan tai muista asioista ryhmässä tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kuntokeskusriihimaki.fi. Huomiot voivat koskea puutteita, rikkoutuneita laitteita, väärinkäytöksiä, toiveita tai ideoita.

Kuntokeskus Riihimäki haluaa palkita asiakkaitaan muun muassa kilpailuilla ja ekstraeduilla, joista saa kätevimmin tietoa kuulumalla Kuntokeskus Riihimäen heimo -Facebook-ryhmään.