Manta odottaa yhä kotia – Kuntoilupäivä tuotti 108 euroa hyvään tarkoitukseen

Olet ehkä odottanut tietoa siitä, onnistuimmeko löytämään Onnentassussa majaansa pitävälle Manta-koiralle uuden kodin?

Ikävä kyllä emme, ainakaan vielä. Allekirjoittanut kävi tällä viikolla Onnentassussa kysymässä tilannetta ja Manta on edelleen eläinsuojelukeskuksen hoivissa. Omistajaehdokkaita on ilmaantunut, mutta keskustelut eivät ole johtaneet Mantan muuttoon.

Kuntokeskus Riihimäki järjesti helmikuun alussa 1-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi kuntoilupäivän, jonka aikana ohjatuista jumpista jokainen osallistuja sai maksaa omantunnon mukaan Onnentassun keräyslippaaseen. Tämän lisäksi kaikista uusista jäsenyyksistä kuntokeskus ohjasi Onnentassulle puolet ensimmäisen kuukauden jäsenmaksusta.

Lopputuloksena lippaaseen kilahti 108 euroa, mukaan laskettuna jäsenyyksistä tullut summa. Kiitokset kaikille hyväntekijöille!

Manta vieraili päivän aikana myös henkilökohtaisesti kuntokeskuksessa. Aluksi väkeä hieman aristellut koira mukautui yllättävän nopeasti menoon ja vaikutti puolen tunnin kuluttua jo huomattavasti rennommalta. Aluksi oli hieman epävarmaa, miten Manta reagoi outoon tilanteeseen. Sen verran jännittynyt se oli, että edes mehukas luu ei kelvannut. Onnentassun hoitajien mukanaan tuomat lihapullat sitäkin paremmin.

Yksi asia oli selvää: Kaikki rakastuivat Mantaan välittömästi. Useampikin olisi tahtonut ottaa koiran mukaansa saman tien.

Onnentassu jatkaa osaltaan uuden kodin etsimistä. Jos olet miettinyt asiaa mutta et ole vielä rohkaistunut, voit olla yhteydessä Kuntokeskus Riihimäkeen tai suoraan Onnentassuun. Tavoitteena on edelleen saada Mantalle rakastava ja huolehtiva omistaja.

Pauli Reinikainen