Kuntokeskus Riihimäki tuo myyntiin uudenlaisen etäjäsenyyden – Näin toimii Kickstart

Kuntokeskus Riihimäki vastaa kuluttajien ja yritysten toiveisiin sekä vallitsevan pandemian asettamiin haasteisiin ja tuo markkinoille täysin uudenlaisen jäsentyypin, Kickstart -jäsenyyden.

Uusi jäsentyyppi on suunnattu aloittelijoille sekä niille, jotka haluavat aloittaa liikkumisen omaan tahtiin, oman kodin rauhassa mutta silti ammattilaisen ohjauksessa.

Jäsenyyteen kuuluu kahdeksan viikon kokonaisvaltainen etävalmennus, ohjattu henkilökohtainen tutustuminen kuntosaliin personal trainerin kanssa sekä yhden kuukauden 24/7 -kuntosalijäsenyys. Kahdentoista viikon jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti 24/7 -jäsenyydeksi, ilman sitoutumispakkoa. Jäsenyyden voi halutessaan myös päättää 12 viikon jälkeen.
Kickstart-valmennuksen hinta on 59,90 euroa ja se on loistava tapa aloittaa matka kohti liikunnallisempaa elämäntapaa.

– Kuntokeskus Riihimäen tavoitteena on tarjota kaikille mahdollisuus liikkumiseen ja hyvinvointiin myös pandemia-aikana. Siksi haluamme tuoda ohjauksen ja valmennuksen niillekin, joilla ei ole mahdollisuutta treenata kuntokeskuksessa, tai joille kynnys salille tulemiseen on vielä korkealla. Meidän tehtävä on auttaa asiakas alkuun niin että hän tuntee olonsa turvalliseksi niin kotitreeneissä kuin salillakin, valmennuksesta vastaava personal trainer Elina Koponen kertoo.

Halutessaan asiakas voi ostaa pelkän kahdeksan viikon Kickstart -etävalmennuksen ilman kuntosaliohjausta ja kuntosalijäsenyyttä hintaan 49,90 euroa. Ensimmäinen Kickstart -jäsenyys starttaa 1.1.2021.

– Olen halunnut tehdä valmennuksesta mahdollisimman selkeän, kannustavan ja lempeän, jotta kynnys lähteä liikkeelle olisi mahdollisimman matala. Isossa osassa valmennusta on treenien lisäksi henkinen valmennus, jolla varmistetaan että motivaatio pysyy korkealla koko valmennuksen ajan. Tavoitteena on tehdä liikunnasta ja hyvinvoinnista pysyvä osa arkea, koko loppu elämäksi, Koponen jatkaa.

Kickstart -jäsentyyppi on myynnissä vain rajoitetun ajan 4.-31.12.2020 ja starttaa kaikille yhtäaikaa 1.1.2021.
Mitä Kickstart -jäsenyys sisältää?
1️⃣ 8 viikon etävalmennuksen asiantuntevan valmentajan opastuksella.
2️⃣ Viikkokohtaisia tehtäviä, valmentajan vetämiä kotitreenejä sekä tietoiskuja oman hyvinvoinnin rakentamiseen liittyen.
Teemoja ovat muun muassa oman motivaation löytäminen, hyvinvoinnin perusteet (uni, ravinto, liike, palautuminen), kuinka hyvinvointi sovitetaan omaan arkeen, mistä liikkeelle, kuinka liikkua kotona tehokkaasti, kotitreenejä, kestävyysliikunta ja helpot ulkotreenit, tutustuminen kuntosaliin ja laitteisiin, helppo saliohjelma ja opastus oikeisiin tekniikoihin.
3️⃣ Valmennuskanavana teemakohtaiset viikkokirjeet, joissa linkit luentoihin ja treenivideoihin, sekä viikkokohtaiset tehtävät.
4️⃣ Etävalmennus koostuu luennoista sekä niihin liittyvistä lyhyistä “kotitehtävistä”, joiden avulla uudet opitut asiat juurrutetaan osaksi omaa arkea.
5️⃣ Suljettu Facebook -ryhmä tukena ja apuna.
6️⃣ Henkilökohtainen saliopastus valmentajan kanssa (30 min).
7️⃣ Kulkulätkä, johon ladattu valmiiksi yhden kuukauden kulkuoikeus Kuntokeskus Riihimäkeen (24/7).
Kickstart valmennuksesta vastaa Personal trainer Elina Koponen.
Lisätietoa: elina.koponen@kuntokeskusriihimaki.fi
Valmennukset myynnissä verkkokaupassa: https://www.kuntokeskusriihimaki.fi/