Kesäpassi on pian myynnissä: Näin kehityt kesälläkin – Lue vinkit

Kuntokeskus Riihimäen kesäpassi on pian myynnissä!

Kuntokeskus Riihimäen kesäpassi on pian myynnissä!

Kuntokeskus Riihimäen perinteinen kesäpassi tulee myyntiin toukokuun ensimmäisenä päivänä. Kesäpassi on voimassa kolme kuukautta ostohetkestä ja sen hinta on vain 75 euroa. Saat siis 75 eurolla kolmen kuukauden treenit ja mikä parasta, kesäpassilla pääset treenaamaan 24/7 eli juuri silloin kun haluat.

Moni meistä lomailee kesällä, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa kunnon repsahtamista. Kuntosaliharjoittelu takaa, että olet kunnossa myös kesän päättyessä!

Seuraavassa joitakin vinkkejä siihen, miten ylläpidät motivaatiota treenaamiseen myös kesän aikana.

  1. Aseta tavoitteita. Määritä realistisia ja konkreettisia tavoitteita, jotka haluat saavuttaa kesän aikana. Tavoite voi olla esimerkiksi tietty määrä juoksukilometrejä viikossa, penkki- tai kyykkytuloksen kehittäminen tiettyyn kilomäärään tai vaikkapa painon pitäminen samalla tasolla kuin toukokuussa.
  2. Suunnittele treenisi etukäteen. Laadi yksin tai yhdessä pt:n kanssa etukäteen treeniohjelma, jotta tiedät tarkalleen, mitä treenejä teet ja milloin. Näin vältät turhan vatvomisen ja epäröinnin.
  3. Kokeile jotain uutta! Oletko kokeillut Les Mills Virtual -tuntejamme? Ilmastoitu Les Mills -salimme tarjoaa hyvät puitteet uusien treenimuotojen kokeiluun. Muistathan, että voit varata salin itsellesi haluamaasi aikaan täältä!
  4. Houkuttele treenikaveri mukaan! Kaverin kanssa treenaaminen tekee kesätreeneistäkin mukavampia ja motivoivampia. Kuntosalitreenin jälkeen on mukava lähteä vaikka pulahtamaan uimaan!
  5. Palkitse itsesi. Aseta pieniä palkintoja itsellesi, kun lähestyt asettamaasi tavoitetta. Palkinto voi olla vaikkapa herkullinen ateria kesäterassilla tai jäätelö.
  6. Muista myös levätä. Vaikka liikunta onkin tärkeää, myös lepo on olennaista kehon ja mielen hyvinvoinnille. Anna itsellesi lupa levätä ja nauttia kesästä ilman suorituspaineita.