Kehitä liikkuvuutta ja hapenottoa: Tervetuloa Les Millsin virtuaalitunnille!

Kuntokeskus Riihimäki tarjoaa jäsenilleen maailman suurimman ryhmäliikuntatunteja tuottavan Les Millsin virtuaaliryhmäliikuntatunnit. Tunnit ovat käytettävissä vuorokauden ympäri, voit siis tulla jumppaamaan juuri silloin kun itsellesi sopii!

Les Mills -tunnit on suunniteltu yhdessä ammattiohjaajien kanssa. Tuntien tavoitteena on tarjota tehokas treeni yhdistettynä liikuntaelämystä parantavaan musiikkiin.

– Omat suosikkini ovat Body Combat ja Body Balance. Combatissa pääsee kunnolla purkamaan stressiä, se on supertehokas tunti. Body Balance on puolestaan täydellinen vastapaino Combatille. Kyseessä on rauhallinen tunti, joka sisältää myös keskivartalotreeniä ja liikkuvuusharjoitteita, joita tarvitsee lajissa kuin lajissa, Kuntokeskus Riihimäen yrittäjä Elina Koponen sanoo.

Elina suosittelee etenkin Body Balancea kenelle tahansa, myös niille, joiden treeni käsittää vain kuntosaliharjoituksia.

– Liikkuvuusharjoittelu parantaa treenituloksiua myös salin puolella, hän muistuttaa.

Kaikki Les Millsin virtuaalitunnit päivittyvät samaan tapaan kuin liveohjaajan vetämät tunnit. Käyttäjän ei siis tarvitse pelätä, että treenit pysyvät pitkään täysin samoina. Tarjolla on myös eri koreografiaversioita samoista tunneista.

Tunnin voi käynnistää iPad-tabletilta milloin tahansa. Les Mills Virtual -tunnit kestävät lajista riippuen 30, 45 tai 60 minuuttia. Tuntien ohjauskielenä on englanti. Virtuaalitunnit sopivat hyvin kaiken tasoisille treenaajille!

Kuntokeskus Riihimäki tarjoaa seuraavat Les Millsin virtuaaliryhmäliikuntatunnit:

LES MILLS BODYPUMP® VIRTUAL 

Tämä on yksi maailman suosituimmista lihaskuntotunneista! Tunnilla treenataan lihaskestävyyttä hyödyntäen levytankoa, käsipainoja sekä kehonpainoa. Voit vaihdella tunnin intensiteettiä valitsemalla kevyempiä sekä raskaampia painoja. Tarvittavat välineet: Step-lauta, levytanko ja painokiekot, käsipainot sekä jumppamatto. Nämä kaikki löytyvät Kuntokeskus Riihimäen ryhmäliikuntatilasta.

LES MILLS BODYCOMBAT® VIRTUAL 

Tämä tunti on saanut vaikutteita eri taistelulajeista. Tunnilla liikutaan korkealla intensiteetillä, joten hiki lentää varmasti! Vaikutteita on muun muassa karatesta, taekwondosta, Kung-Fusta ja thainyrkkeilystä. Tunnille voi osallistua kuka tahansa, kuntotasosta riippumatta, sillä kokemusta kamppailulajeista ei tarvita. Tule purkamaan stressiä!

LES MILLS BODYBALANCE® VIRTUAL 

Tämä tunti tarjoaa yhdistelmän joogasta, Tai Chistä ja Pilateksesta. Tunnilla keskitytään etenkin kehonhallintaan ja kehonhuoltoon. Merkittävässä roolissa ovat hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut liikesarjat. Tunnin päämääränä on luoda tasapaino kehon ja mielen välille.

LES MILLS SH’BAM® VIRTUAL 

SH’BAM®-tunti on vauhdikas tanssitunti, jossa jammaillaan erilaisten tanssityylien tahdissa. Tanssikokemusta ei tarvita, mutta halu hullutella ja nauttia hikisestä menosta on enemmän kuin suositeltavaa! Tunti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.

LES MILLS CXWORX® VIRTUAL 

Nopea ja tehokas treeni kiireiselle! Teet treenin 30 minuutissa. Tunti parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunti opettaa treenaamaan keskivartalon lihaksia oikein ja lisää ymmärrystä core-lihaksiston tärkeydestä terveydelle.

LES MILLS RPM® VIRTUAL

RPM -virtuaalipyöräilytunnit vievät mukaansatempaavan musiikin siivittämänä ylämäkiajoon vuorten huipuille, kevyempään ajoon tasamaalle sekä kovan intensiteetin sprinttiosuuksiin. Tunnilla säätelet itse pyörän vastusta ammattitaitoisen virtuaaliohjaajan opastuksella.