Jäsenyyteen kuuluvat huippusuositut LesMills -virtuaalitunnit. Tunteja ei aikatauluteta, vaan ne ovat vapaasti käynnistettävissä kellon ympäri. Olemme ainoa sali Riihimäellä, joka tarjoaa Les Mills Virtual -tunteja!

Les Mills -liikuntasalimme on varustettu huipputason spinningpyörillä sekä kehonhuoltovälineillä, jotka ovat vapaasti käytössäsi kellon ympäri. Tervetuloa liikkumaan!

BODYBALANCE on joogan inspiroima, musiikin rytmiin suunniteltu treeni, jossa yhdistyvät sekä Tai Chi että Pilates. Tunnin aikana kehität sekä liikkuvuuttasi, että keskivartalosi voimaa samalla vähentäen stressiä ja luoden sisäisen hyvänolon tunteen. Olitpa kokenut joogaaja, aloittelija tai haet täydentävää treeniä muiden lajiesi rinnalle, BODYBALANCE auttaa rauhoittumaan ja löytämään sisäisen tasapainon ja harmonian.

BODYCOMBAT on taistelulajien inspiroima ja motivoivan musiikin tahtiin suoritettava koko kehon kuntoharjoittelu. Tunnilla suoritettavat lyönnit ja potkut vahvistavat koko kehoasi, parantavat kuntoasi, sekä vahvistavat keskivartalon lihaksiasi. Kaikki liikkeet suoritetaan ilman kontaktia.

BODYPUMP on musiikin tahtiin suunniteltu voimatreeni – treeni, jossa haastat sekä itsesi että voimatasosi. Tunnin aikana treenataan läpi kaikki kehon isot lihasryhmät levytankoa apuna käyttäen. Valitset itse juuri sinulle sopivat ja omaa voimatasoasi haastavat painot.

RPM on yksinkertainen ja tehokas sisäpyörällä tehtävä kestävyystreeni. Tunnilla poljetaan haastavia mäkiosuuksia, nopeita tasamaaosuuksia ja sykettä nostattavia intervalleja. Säädät itse pyörän vastusta, joten voit säädellä tunnin tehokkuutta omien treenitavoitteitesi mukaiseksi.

SH’BAM on sekoitus viimeisintä musiikkia ja yksinkertaisia, mutta kuumia tanssiliikkeitä, joissa keskitytään enemmän hauskanpitoon kuin liikkeiden täydelliseen suorittamiseen. SH’BAM on vapauttava, hauska ja sosiaalinen tapa liikkua!

Les Mills CORE on yksinkertainen ja tehokas keskivartalotreeni, joka on suunniteltu vahvistamaan erityisesti vatsan, selän ja lantion alueen lihaksia sekä lisäämään rangan hyvinvointia. CORE on tieteellisesti todistettu vahvistavan sekä syviä että pinnallisia vatsalihaksia parantaen kehon toiminnallista voimaa. Tunnilla käytetään kuminauhaa, levypainoja, sekä omaa kehonpainoa.

BODYATTACK (kuvassa) on energinen ja atleettinen treeni, joka keskittyy kunnon ja kestävyyden parantamiseen. Eri urheilulajien inspiroimat liikkeet, kuten juoksu, askelkyykkyhypyt ja hypyt yhdistettynä erilaisiin voimaliikkeisiin suoritetaan motivoivat musiikin tahtiin. Tunnin keskiössä on erinomainen energia, jonka osallistujat luovat yhdessä haastavan ja hauskan tunnin aikana.

LES MILLS GRIT on korkean intensiteetin intervallitreeni (HIIT). Kyseessä on nopea ja intensiivinen treenimuoto, jonka aikana motivoidut haastamaan sekä fyysisiä, että henkisiä rajojasi. Tunti rakentuu eripituisiin työosioihin eli intervalleihin, joiden aikana tavoitellaan maksimaalista treenitehoa. LES MILLS GRIT sisältää kolme erilaista suuntausta – Strength, Cardio ja Athletic.

-The secret of getting ahead is getting started.
Mark Twain