HINNASTO

Kun ostat jäsenyyden ja rekisteröidyt sivuiltamme jäseneksi, niin voit noutaa kulkutägisi kuntokeskukselta asiakaspalvelun aukioloaikoina.

24/7 jäsenyys

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Voimassa toistaiseksi 30 päivän irtisanomisajalla.

29,90 €


24/7 määräaikainen 6 kk

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Määräaikainen sopimus, voimassa 6 kuukautta.

169,00 €


24/7 vuosikortti (jäsen)

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Määräaikainen sopimus, voimassa yhden vuoden.

299,00 €


24/7 vuosikortti (uusi asiakas)

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Määräaikainen sopimus, voimassa yhden vuoden.

299,00 €


Kymppikortti (jäsen)

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Voimassa 3 kuukautta. Ostettavissa jos sinulla on jo avainkortti ennestään.

89,00 €


Kymppikortti (uusi asiakas)

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön kaikkina vuorokauden aikoina. Voimassa 3 kuukautta. Jos olet uusi jäsen, eikä sinulla ole vielä avainkorttia.

89,00 €


Päiväkortti 12kk (uusi asiakas)

238,80 €


Päiväkortti-jäsenyys

Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytön arkipäivisin klo:00.00-15.00. Voimassa toistaiseksi 30 päivän irtisanomisajalla.

24,90 €


Aseta verkkokaupan toimitusehdot!

Kuntosalijäsenyys tulee irtisanoa kirjallisesti lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@kuntokeskusriihimaki.fi.
Toistaiseksi voimassaolevan jäsenyyden irtisanomisaika on 30 päivää. Kuntokeskuksen käyttöoikeus on voimassa maksetun kauden loppuun asti.

-The secret of getting ahead is getting started.
Mark Twain