Genano-ilmanpuhdistimet saapuvat Kuntokeskus Riihimäkeen!

Haluamme tehdä kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman turvallisen ympäristön kuntosaliharjoittelulle. Osana tätä tavoitetta tiloihimme asennetaan vielä ennen vuodenvaihdetta Genano-ilmanpuhdistimet.

Genano on kotimainen yritys, jonka ilmanpuhdistinten on tutkitusti todistettu puhdistavan sisäilman viruksista, bakteereista ja muista epäpuhtauksista. VTT:n tutkimuslaboratoriossa tehtyjen testien tulokset ovat vakuuttavia: Puhdistimet pystyivät eliminoimaan 99,999 prosenttia koronaviruspartikkeleista tunnin aikana. Testissä ilmaan laskettiin kaksi desilitraa koronavirusta, mikä vastaa miljardikertaisesti normaalia altistustilannetta ihmisten välillä.

Laitteet asennetaan Kuntokeskuksen tiloihin vuoden viimeisellä viikolla ja ne ovat tiloissamme toistaiseksi.

Paraskaan ilmanpuhdistin ei ole autuaaksi tekevä, joten huolehdimme jatkossakin laitteiden desinfioinnista. Kiitokset asiakkaillemme, jotka ovat omaksuneet laitteiden pyyhkimisen paperilla ja desinfiointiaineella käytön jälkeen! Tämä lisää kaikkien turvallisuutta.

Genano-ilmanpuhdistimet ovat käytössämme ensimmäisenä kuntosalina Riihimäellä. Aikaisemmin vastaavia laitteita on otettu käyttöön etenkin ravintoloissa ja kahviloissa.

Toivomme, että epidemiatilanne helpottaa pian. Jo nyt on havaittavissa lupaavia merkkejä Suomen koronatilanteen kääntymisestä parempaan päin.

Kuntokeskus Riihimäen väki toivottaa hyvää uutta vuotta ja turvallisia treenihetkiä!