Entä jos treenaisitkin tänä vuonna syyskuntoon?

Me ihmiset kangistumme herkästi vanhoihin kaavoihin ja totuttuihin tapoihin, vaikka ne eivät loppupeleissä olisikaan tkovin toimivia.

Esimerkkeinä vaikkapa uudenvuoden lupaukset ja ne loputtomat kesäkuntoon-projektit, joista ei sitten tullutkaan mitään.

Välillä on hyvä toimia #out of the box” eli vastoin niitä totuttuja käyttäytymismalleja, joita aina yleensä harrastamme. Miltä siis kuulostaisi treenaaminen syyskuntoon kesäkunnon sijasta?

Syksyllä moni meistä pääsee toivottavasti jo matkustamaan kauan kaivatulle etelän aurinkolomalle. Olisihan se nyt todella mukavaa, jos kroppa olisi timmissä syyslomalla, eikö?

Toki vielä fiksumpaa on noudattaa säännöllistä elämänrytmiä ja pitää liikunta osana arkea niin talvella, keväällä, kesällä kuin syksylläkin. Silloin meidän ei tarvitse turhaan miettiä kuntokuureja, sokerilakkoja tai muita itsekurille haastavia tempauksia, jotka niin usein päätyvät epäonnistumiseen. Valitettavasti.

Kuntosaliharjoittelu tarjoaa parhaimmillaan vastauksen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palettiin. Kuntosaliharjoittelun avulla muokkaamme lihaksistoa ja tuemme painonpudotustavoitetta tavoilla, joita on vaikea noudattaa vain kotioloissa. Vaikka kehonpainoharjoittelu onkin supertehokasta, harva löytää innostusta siihen olohuoneessa.

Lisävastuksella muokkaamme lihaksia urheilullisemmiksi, kiritämme aineenvaihduntaa ja ennen kaikkea lisäämme mielihyvähormonien tuotantoa elimistössä. Hyvästä treenistä tulee hyvä olo.

Kuntosaliharjoittelun tueksi kannattaa ottaa säännöllinen aerobinen harjoittelu eli kävely- tai juoksulenkit. Kun vielä ruokailu pysyy kohtuullisen kevyenä ja proteiinipitoisena, olemme jo pitkällä matkalla tavoitteeseen eli vaikkapa historiallisen hyvään syyskuntoon!

Me Kuntokeskus Riihimäessä teemme kaikkemme, jotta voimme tukea tavoitettasi. Koronatilanteen helpottuessa voit turvallisesti ottaa yhteyttä personal trainer -palveluistamme. Asiakaspalvelumme palvelee nyt myös perjantaisin aamupäivällä, jotta voit tulla tutustumaan hiljaisina aikoina.

Otetaan yhdessä loikka kohti syyskuntoa!