7 syytä käyttää hierontatuolia: Tulitko ajatelleeksi näitä?

Kuntokeskus Riihimäki on perustamisestaan lähtien tarjonnut mahdollisuuden rentoutumiseen, sillä treenaaminen ei ole ainoa tie hyvinvoinnin lisäämiseen. Tarvitsemme myös palautumista ja rauhoittumista kiireisen arjen keskellä.

Fyysistä ja henkistä stressiä voi helpottaa istahtamalla Kuntokeskuksesta löytyvään nykyaikaiseen hierontatuoliin. Kokosimme kahdeksan syytä, jotka puoltavat hierontatuolin käyttöä!

Ehkäise loukkaantumisia

Lihasjännitys ei ole pidemmän päälle hyvä asia. Se voi lisätä loukkaantumisen riskiä harjoittelun aikana ja arkisessa elämässä. Tämän takia on oleellisen tärkeää rentouttaa ja vetreyttää lihaksistoa säännöllisesti. Hierojalla käyminen joka viikko voi tulla kalliiksi. Hierontatuolimme ei maksa jäsenille ekstraa!

Virkisty & paranna henkistä hyvinvointiasi

Hierontatuolin vaikutukset eivät rajoitu lihaksistoon. Viidentoista minuutin sessio tuolin käsittelyssä parantaa mielialaa. Valitse haluamasi ohjelma sen mukaan, haluatko kovempaa käsittelyä lihaksille vai rentouttavamman hetken arjen pyörityksessä. Hierontatuolin ohjelmat on suunniteltu siten, että niistä löytyy jokaiselle jotakin. Rentouttava ohjelma lisää aivojen erittämää endorfiinia ja parantaa mielialaasi!

Helpota hengitystäsi

Tätä et ehkä olisi osannut odottaa! Tutkimuksissa on havaittu, että keuhkojen ympäröivien lihasten rentouttaminen mahdollistaa keuhkojen paremman laajenemisen ja sitä kautta voi vaikuttaa hengittämällä keuhkoihin pääsevän ilman määrään.

Paranna ryhtiäsi

Liian tiivis harjoittelu voi jumiuttaa lihakset. Tällä voi olla vaikutusta ryhtiin. Ryhtiä heikentää myös säännöllinen työskentely istuma-asennossa tietokoneen ääressä. Hierontatuolissa voit valita ohjelman, joka käsittelee nimenomaan selän lihaksia. Selkälihaksilla on tärkeä merkitys ryhdin parantamiseen. Kun selkälihakset rentoutuvat ja verenkierto lihaksissa tehostuu, myös selkärangan lukot voivat aueta, mikä osaltaan vaikuttaa myös ryhtiin.

Nopeuta toipumista ja palautumista

Jos olet loukkaantunut etkä pääse treenaamaan totuttuun tapaan, voit nopeuttaa palautumisprosessia hierontatuolin avulla. Voit myös helpottaa oloasi henkisestä raskaassa elämänvaiheessa. Kun lihaksissa oleva jäykkyys ja kipu hellittää, saatat saada lisää energiaa ja jaksamista arkeesi.

Jos harjoittelet paljon kuntosalilla, hierontatuoli on ilmiselvä valinta. Tule välipäivänä hierontatuolin käsittelyyn! Jos yksi käsittelykerta ei tunnu riittävän, ota toinen heti perään. Jos käyt tuolissa säännöllisesti, huomaat taatusti eron lihasten palautumisessa.

Lisää liikkuvuutta

Liikkuvuuden parantaminen on tärkeä osa fyysistä harjoittelua kuntosalilla. Liikkuva ja joustava keho toimii tehokkaammin ja paremmin sekä tuottaa enemmän voimaa. Kun lihaksesi toimivat paremmalla liikelaajuudella, ehkäiset myös loukkaantumisia.

Säästä aikaa!

Jos olet kiireinen, hierontatuoli tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja palautumiseen silloin, kun sinulla on aikaa. Voit tulla aikaisin aamulla, myöhään illalla tai vaikka lounastunnilla. Valitse oma paras hetkesi!